FOTO Predavački Dinamo pao u Slatini: Pemperova momčad preko Pecolaja i Bubaša do nova tri boda

U 28. kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, nogometaši Slatine su na svom stadionu Antuna Tone Butorca pobijedili Dinamo iz Predavca 2:0. Time su nastavili niz nepobjedivosti u posljednjih sedam prvenstvenih utakmica.

U prvom dijelu obje momčadi su imale svoje prilike, od kojih su domaći jednu iskoristili, dok je vratar Slatine Robert Bunjevac bio nepremostiva prepreka za gostujuće napadače.

U 30. minuti dosuđen je kazneni udarac za domaću momčad, koji je Renato Pecolaj pretvorio u početnu prednost od 1:0. Na početku drugog dijela najbolju priliku za Slatinčane imao je povratnik s “utakmice života” Benjamin Dijanešić, ali je gostujući vratar Marko Taritaš bio uspješniji.

m_IMG_3976

Najljepšom akcijom na utakmici, u kojoj su sudjelovali Matej Kupres, Renato Pecolaj i na kraju Matija Bubaš kao realizator u 74. minuti, domaći su postavili konačnih 2:0.

– Iako malobrojni, nastavili smo niz pozitivnih rezultata. Opet smo propustili nekoliko izglednih prilika, ali to na sreću nije utjecalo na konačan rezultat. Bolji od ostalih bili su u ovoj utakmici Kupres, Pecolaj i Bubaš, a između njih glavno ime susreta bio je Pecolaj – zaključio je trener Slatine Damir Pemper.

Slatina – Dinamo Predavac 2:0
Igrač utakmice: Renato Pecolaj

(www.icv.hr, mš; foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content