FOTO Predavački Dinamo pao u Slatini: Pemperova momčad preko Pecolaja i Bubaša do nova tri boda

U 28. kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, nogometaši Slatine su na svom stadionu Antuna Tone Butorca pobijedili Dinamo iz Predavca 2:0. Time su nastavili niz nepobjedivosti u posljednjih sedam prvenstvenih utakmica.

U prvom dijelu obje momčadi su imale svoje prilike, od kojih su domaći jednu iskoristili, dok je vratar Slatine Robert Bunjevac bio nepremostiva prepreka za gostujuće napadače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

U 30. minuti dosuđen je kazneni udarac za domaću momčad, koji je Renato Pecolaj pretvorio u početnu prednost od 1:0. Na početku drugog dijela najbolju priliku za Slatinčane imao je povratnik s “utakmice života” Benjamin Dijanešić, ali je gostujući vratar Marko Taritaš bio uspješniji.

m_IMG_3976

Najljepšom akcijom na utakmici, u kojoj su sudjelovali Matej Kupres, Renato Pecolaj i na kraju Matija Bubaš kao realizator u 74. minuti, domaći su postavili konačnih 2:0.

– Iako malobrojni, nastavili smo niz pozitivnih rezultata. Opet smo propustili nekoliko izglednih prilika, ali to na sreću nije utjecalo na konačan rezultat. Bolji od ostalih bili su u ovoj utakmici Kupres, Pecolaj i Bubaš, a između njih glavno ime susreta bio je Pecolaj – zaključio je trener Slatine Damir Pemper.

Slatina – Dinamo Predavac 2:0
Igrač utakmice: Renato Pecolaj

(www.icv.hr, mš; foto: D. Fišli)