Glavobolja za Legrađane: Pitomača nakon šestice Daruvaru u kompletnom sastavu putuje na noge Graničaru

U sklopu 28. kola 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica nogometaši Pitomače gostuju kod Graničara u Legradu. Legrađani su jedanaesti s 27 bodova i za Pitomačom koja se nalazi na šestom mjestu zaostaju čak 13 bodova.

Igrači Ivana Presečana lako su se obračunali s Graničarom u jesenskom dijelu prvenstva na svom Gmanju. Bilo je 4:0, a tad su gostujuću mrežu zatresli Paradinović, Babec, Patrik Babić i Klemen.

Pitomačani u ovaj susret ulaze u sjajnoj formi i na krilima visoke 6:0 pobjede protekle subote protiv Daruvarčana koju je, podsjetimo još jednom, obilježio fantastičan pogodak Gorana Bošnjaka. U posljednjih dvanaest utakmica upisali su tek jedan poraz i upravo je to podatak zbog kojeg Legrađani itekako imaju razloga za brigu, i to veliku.

U domaćem sastavu zbog tri žuta kartona izostat će Ivan Trupina, dok će Presečanova momčad biti kompletna.

Velika neizvjesnost u borbi za naslov se nastavlja. Vodeći Ferdinandovac tri kola prije kraja ima 61 bod, a drugoplasirana Bilogora iz Grubišnog Polja 59. S obzirom da lider gostuje kod trećeplasirane Tehnike, a Bilogora kod dvanaestoplasirane Zdenke, izgledna je promjena na vrhu ligaške ljestvice.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content