Grofovi u posljednjem kolu gostuju kod Zdenke 91′: Sertić, Akassou i Solar “van pogona”, ali pobjeda je prioritet

Utakmicama 30. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica danas (subota) će završiti nogometna sezona na četvrtoligaškim travnjacima, a odgovora na pitanje koliko će klubova napustiti ovo natjecanje i dalje nema. Sigurno je da se u županijsku ligu vraća Bilogorac iz Velikog Trojstva, vjerojatno i Daruvar koji zauzima pretposljednje mjesto s tri boda zaostatka za Tomislavom i Zdenkom 91, a po nekim informacijama status četvrtoligaša bi moglo izgubiti još nekoliko momčadi.

Suhopolje tako u posljednjem kolu mora doći do pobjede na gostovanju u Zdencima kako bi u potpunosti ovisilo samo o sebi, ali veliki hendikep bit će im izostanak prvog vratara Gabrijela Solara koji na susret neće otputovati zbog crvenog kartona iz prošlog kola, najboljeg strijelca kluba u ovoj sezoni Erica Augusta Akassoua koji će izostati zbog tri žuta kartona, dok njegovu sudbinu dijeli Marko Sertić, ponajbolji igrač “žuto-zelenih”.

– Pred nama je novo kolo u kojemu nećemo biti kompletni. Posljednja je utakmica, još se ništa ne zna, a nadam se da nas svi ovi izostanci tijekom cijele sezone, što zbog ozljeda što zbog kartona, neće koštati i da ćemo ostati u ligi. Posložit ćemo se s igračkim kadrom kojeg imamo na raspolaganju, vjerujem svakom od mojih igrača i smatram da ćemo u Zdencima ostaviti dobar dojam. Bit će teško, ali do pobjede moramo doći – izajvio je trener Suhopolja Samuel Spudić.

Iako oslabljeni, nadaju se kako će “žuto-zeleni” doći do pobjede i osigurati četvrtoligaški status. U prvom susretu između ove dvije momčadi to su i učinili te slavili rezultatom 4:1.

Susret između Zdenke 91 i Suhopolja na rasporedu je od 18 sati, a odigrat će se u Velikim Zdencima.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content