JUNIORI Sladojevačka Slavonija osvojila naslov u skupini Slatina-Orahovica, No Limit u izravnom dvoboju za vodeću poziciju slavio protiv Bratstva

JUNIORI VIR-PIT A

Proteklog vikenda u juniorskom natjecanju skupine Virovitica-Pitomača odigrano je nekoliko zaostalih susreta.

Nogometna akademija No Limit u izravnom je dvoboju za prvo mjesto preuzela vodeću poziciju od Bratstva. U zaostalom susretu 11. kola golovima Saše Ivana Švarbića i Patrika Baumana preokrenuli su vodstvo gostiju i slavili rezultatom 2:1. Jedini pogodak za Bratstvo, ujedno i prvi na susretu, postigao je kapetan Mateo Ivoš.

Ante Gradinjan postigao je čak četiri od ukupno pet zgoditaka Gradine u pobjedi nad Graničar Bušetinom u zaostalom susretu 16. kola. Antonio Tambić u strijelce se upisao jednom, dok je jedini pogodak za domaćina postigao vratar Mario Đeri.

Preostali susret proteklog vikenda između Podgorja i milanovačkog Sokola završio je bez pogodaka.

JUNIORI SLA-ORA A

Slavonija iz Sladojevaca iskoristila je ”kiks” Voćina i pobjedom protiv Sloge osigurala naslov prvaka kolo prije kraja natjecanja. Matija Zeman doveo je klub iz Zdenaca u prednost nakon 35 minuta igre, ali je već do isteka prvog dijela izjednačio Dominik Bogati. S dva pogotka u nastavku, koje su postigli Mateo Novaković i Gabrijel Matovina, Slavonija je osigurala tri boda koja su im dovoljna za zadržavanje prve pozicije po završetku sezone.

Već nakon 10 minuta Ćeralije su kod kuće imale dva gola prednosti nad drugoplasiranim Voćinom, Dario Jozić poentirao je u 3. minuti utakmice, dok je na 2:0 povisio Denis Lejčić. Susret je ipak završio podjelom bodova, a oba pogotka za goste postigao je Nikola Tomić iz kaznenih udaraca.

Papuk je sa sigurnih 3:0 slavio protiv osmoplasirane čačinačke Mladosti. U 9. minuti utakmice domaćine je u prednost doveo Karlo Maričić, četiri minute kasnije rezultat je povisio Damjan Okolić, dok je konačnih 3:0 isti igrač postavio u 60. minuti iz kaznenog udarca.

U derbiju začelja Dinamo je prepustio posljednje mjesto Mladosti 1930. iz Čađavice pobjedom na domaćem terenu s 2:0. Matej Dorinka riješio je susret sa svoja dva pogotka, a oba su postignuta sa bijele točke. Prvi kazneni udarac realiziran je u 14., a drugi u 48. minuti.

Posljednja utakmica kola između miljevačke Mladosti i Zrinskog iz Nove Bukovice, koja je ujedno bila najefikasnija, pripala je gostujućoj momčadi. Susret je odigran u igri ”10 na 10”, a samo dvije minute bile su dovoljne Tomislavu Kurtiću da svoju momčad dovede u vodstvo. U drugih 45 minuta vidjeli smo još pet pogodaka, a za prvog od njih pobrinuo se domaći igrač Ivan Kolembus koji je izjednačio na 1:1. Kurtić svojim drugim pogotkom još jednom dovodi Zrinski u vodstvo, dok je 13 minuta kasnije, u 63. minuti, na 3:1 povisio Domagoj Poje. Isti je igrač zaslužan za četvrti pogodak Zrinskog u 67. minuti, dok je konačnih 4:2 postavio Kolembus svojim drugim golom.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content