Međunarodni dan joge u Slatini na jezeru Javorica u subotu, 12. lipnja, od 9 sati

Udruga AUM četvrtu godinu za redom organizira Međunarodni dan joge koji će se u Slatini održati u subotu, 12. lipnja, s početkom u 9 sati na jezeru Javorica.

– IYD održavamo pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Indije, Grada Slatine i Virovitičko-podravske županije i s radošću vas ponovo pozivamo da nam se pridružite. Za sve sudionike manifestacije osigurali smo majice, vodu, sokove i voće, a sudjelovanje je besplatno- rekla je u pozivu na ovu manifestaciju predsjednica Udruge AUM Svjetlana Dupan koja će i voditi vježbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Budući da se manifestacija održava pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Indije, Slatinu će tom prigodom posjetiti njihov izaslanik, drugi tajnik/glavni kancelar, Manohar Lal.

U slučaju kiše, manifestacija će se održati u prostoru Udruge AUM, nasuprot Industrijsko-obrtničke škole Slatina, a sve dodatne informacije možete dobiti na broj 098/779-354 ili putem društvenih mreža.

– Svi ste dobro došli, bez obzira na dob, spol, fizičku kondiciju i iskustvo u vježbanju joge. Namaste- dodala je Svjetlana Dupan

(www.icv.hr, adf)