Na festivalu Week & Slavonija predstavilo se šest turističkih lokacija i objekata s područja Virovitičko-podravske županije

Prošlog tjedna u Zagrebu su se u AvantGarden Event Square-u, predstavile slavonske destinacije i bogata gastronomska ponuda kroz dva zanimljiva festivala – Weekend destinacija i festival hrvatskih vina, Wine experience. Festival Weekend destinacija – Week & Slavonija, održan je u partnerstvu s turističkim klasterom Slavonija u kojem je i Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. U Zagrebu su se tako s područja Virovitičko-podravske županije predstavili – Posjetiteljski centar i hostel Dravska priča, Park prirode Papuk, Podrum Vineda, Pustara Višnjica, Pitomačka pivovara i Blue Green turizam.

Turistički klaster Slavonija predstavlja „Zemlju priča i more doživljaja – atrakcije, sadržaje i enogastronomiju istoka Hrvatske“. Novi doživljaj turističke Hrvatske, uz Turističku zajednicu Virovitičko-podravske županije, predstavile su i turističke zajednice županija, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

(www.icv.hr, vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content