Osam zaposlenica projekta ”Učim, radim, pomažem” dobilo uvjerenja osposobljenosti za gerontodomaćicu

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama “Jaglac” Orahovica provodi projekt ”Učim, radim, pomažem – faza II” prijavljen u okviru poziva Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda.

– U sklopu projekta predviđena je aktivnost osposobljavanja odnosno obrazovanja 8 žena pripadnica ciljane skupine. U razdoblju od 3.5.2021. do 9.6.2021. godine žene su uspješno završile program osposobljavanja za gerontodomaćice te smo im danas, uručili uvjerenja o stečenim kvalifikacijama. Osposobljavanje je provelo Pučko otvoreno učilište Slatina i evo ovim putem čestitamo im na uspješnom završenom tečaju. Naravno, ovo uvjerenje bit će im korisno i u narednom zapošljavanjima – rekao je voditelj projekta Robert Terfaloga.

2806jaglacuvjerenja 2

Mileva Samardžić jedna je od zaposlenica ovoga projekta kroz koji je završila tečaj za gerontodomaćicu.

– Puno se toga nauči kroz ovaj projekt općenito, a osposobljavanje je dosita bilo edukativno i korisno. U današnje vrijeme kada je nama ženama u srednjim godinama teško pronaći posao, svako novo znanje je neprocjenjivo – zaključila je Smaradžić.

Uručivanju uvjerenja nazočila je i predsjednica Udruge Jaglac Đurđa Šimatović.

– Čestitam našim djelatnicama na uspješnom osposobljavanju i mogu reći da je još jedan u nizu projekata Udruge koji ima odličnu provedbu. Nastavljamo dalje zajedno prije svega na zadovoljstvo korisnika ovoga projekta – zaključila je Šimatović.       

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge “Jaglac”  

Lenta i logotip pdfNovi logo Jaglac 2 a 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content