Pri kraju radovi na izgradnji komunalne infrastrukture u Poduzetničkoj zoni Antunovac

Radovi na izgradnji komunalne infrastrukture u Poduzetničkoj zoni Antunovac bliže se kraju. Ovih dana radi se na izvedbi završnog sloja nogostupa i cesta.

Nakon izvođenja asfaltiranja te postavljanja projektom predviđene prometne signalizacije i uređenja zelenih površina, korisnici zone Antunovac napokon će dobiti dugoočekivanu kompletnu komunalnu infrastrukturu.

Podsjetimo, u sklopu projekta izgradnje cesta i druge komunalne infrastrukture u Poduzetničkoj zoni Antunovac grade se ceste s pješačkim stazama, vodoopskrbna mreža, mješovita kanalizacija, plinovod te javna rasvjeta i elektronička komunikacijska infrastruktura. Radovi su vrijedni 4.341.490,68 kuna, a izvode ih Ceste d.d. Bjelovar.
Ovo je još jedna investicija kao pomoć gospodarstvu u ovoj poduzetničkoj zoni. Nova cesta, uz komunalnu infrastrukturu, olakšat će poslovanje poduzetnicima, a benefit će imati i stanovnici koji žive u neposrednoj blizini zone Antunovac.

Bespovratna EU sredstva za ovaj projekt iznose 3.148.263,61 kuna, a odobrena su u okviru Poziva Ministarstva gospodarstva „Razvoj infrastrukture poduzetničkih zona“. Projekt je prijavila Razvojna agencija VTA, a sufinancira ga Europski fond za regionalni razvoj, uz sredstva iz proračuna Grada Virovitice. Radove izvode Ceste d.d. Bjelovar.

(virovitica.hr, icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content