Pronađeno tijelo mladića koji je iz kanua ispao u Dravu: Na osječkoj patologiju potvrdit će se identitet i uzrok smrti

Prema  informacijama iz Operativno-komunikacijskog centra policije, u srijedu u 18.25 sati na rijeci Dravi, kod pristaništa za čamce “Neptun”, pronađeno je mrtvo tijelo muškarca.

– Na mjestu događaja očevid je obavila očevidna ekipa PU Osječko-baranjske, a mrtvo je tijelo, po nalogu Županijskog državnog odvjetništva  prevezeno u KBC Osijek na Odjel patologije gdje će se utvrditi identitet pronađene osobe, kao i uzrok smrti – stoji u kratkom priopćenju iz policije.  

Da podsjetimo, tragična nesreća dogodila se u subotu, 19. lipnja oko podneva kada se skupina mladića kanuima odlučila spustiti u Dravu.

U posljednjem koji se otisnuo od obale, a koji se odmah potom i prevrnuo, nalazila su se trojica mladića. Dvojicu je spasio vozač jet skija, koji je odmah priskočio u pomoć, dok je treći držeći se za plovilo odbio pomoć rekavši kako može sam, ali je uskoro nestao pod vodom.

Potraga za 30-godišnjakom počela je odmah po dojavi, ali nije davale rezultate. Na žalost, večeras je pronađeno njegovo mrtvo tijelo, a identitet mladića, kao i uzrok smrti potvrdit će se na Odjelu patologije osječkog KBC-a.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content