Saša Rister preuzeo dužnost gradonačelnika Orahovice: Od danas i službeno krećemo raditi za dobrobit svih naših sugrađana

U orahovačkoj Gradskoj upravi danas (petak) je održana svečanost preuzimanja dužnosti gradonačelnika Saše Ristera. U nazočnosti tajnice Gradske uprave Emice Parašilovac te pročelnice Marije Šafer, Rister je potpisao potrebnu dokumentaciju te preuzeo dužnost gradonačelnika.

-Mi smo pripremili jedno izvješće sa svim financijskim pokazateljima rada, prikazani su i građevinski radovi, detalji o prostornim i drugim planovima, o započetoj izradi tehničke dokumentacije, prikaz svih započetih, apliciranih i realiziranih projekata te svu ostalu potrebnu dokumentaciju koju smo predali novom gradonačelniku Risteru i želim puno sreće u radu da zajedno nastavimo tamo gdje smo stali – rekla je pročelnica Marija Šafer.

Primopredaja 1

Gradonačelnik Saša Rister najavio je naporan rad kako bi se Grad vratio u normalu te svi njegovi građani živjeli sigurno i stabilno.

-Od danas i službeno krećemo raditi za dobrobit svih naših sugrađana. Ja sam siguran kako ćemo sve ove projekte koji su pred nama i sve poslove koji nas čekaju odraditi u zadanim rokovima i bez ikakvih problema. Čekaju nas projekti uređenja Jezera, rekonstrukcije dječjeg vrtića te izgradnja poduzetničke zone, a tu je još i niz drugih projekata za koje se nadam kako će vrlo brzo ugledati svjetlo dana – rekao je gradonačelnik Rister.

(www.icv.hr, vg; foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content