Suhopolje u posljednjem susretu na domaćem terenu dočekuje neugodnu momčad Graničara iz Legrada

Nakon remija u Daruvaru, pred nogometašima Suhopolja danas (nedjelja) je posljednja prvenstvena utakmica na domaćem terenu. Na stadionu Park u sklopu 29. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica gostovat će joj jedna momčad koja se na tablici nalazi ispod njih, jedanaestoplasirani Graničar iz Legrada.

Legrađani su se u posljednjih nekoliko susreta pokazali kao ”tvrd orah” za svoje suparnike. Dobrano su namučili drugoplasiranu Bilogoru ’91. koja je na domaćem terenu uspjela slaviti rezultatom 2:1, dok su susret protekloga četvrtka završili s još jednim minimalnim porazom, ovoga puta od Pitomače.

Veliki problem Grofova posljednjih nekoliko kola svakako je izostanak brojnih igrača, tako da se u zapisniku, uz drugog vratara, nerijetko nalazi svega jedna ili dvije pričuve.

Upravo iz tog razloga prvotimci “žuto-zelenih” ne mogu kvalitetno iznijeti pritisak koji je pred njima, budući da se uz slabu rotaciju teško može pratiti visok ritam kojeg su njihovi protivnici nametali posljednjih nekoliko susreta.

Očekuje ih tako nova teška utakmica u kojoj će svim silama pokušati ostvariti pozitivan rezultat. I da se dogodi najgori mogući scenarij, dva poraza u posljednja dva kola, Suhopolje je sigurno od ispadanja, budući da posljednji Bilogorac iz Velikog Trojstva ima svega pet osvojenih bodova, a pretposljednji Daruvar osam bodova zaostatka.

Susret 29. kola između Suhopolja i Graničara na rasporedu je od 18 sati.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content