U Slatini održano otvoreno prvenstvo Hrvatske u taekwondou na kojemu je sudjelovalo stotinjak natjecatelja iz cijele Hrvatske

U subotu je, pod organizacijom Taekwondo kluba Slatina, u Slatini organizirano otvoreno prvenstvo Hrvatske u ITF taekwondou, na kojemu je sudjelovalo 100-tinjak natjecatelja iz cijele Hrvatske, Dubrovnika, Pule, Slavonskog Broda, Oroslavlja, Vinkovaca.

To je bilo prvo natjecanje nakon popuštanja strogih mjera sprečavanja širenja koronavirusa, te je organizirano po uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Taekwondo klub Slatina imao je na natjecanju 10 boraca, od kojih su Jan Hamacek, Nika Špehar, Stefani Oskomić, Stjepan Oskomić i Eva Gal osvojili zlatne medalje. Srebrne medalje osvojili su Fran Kozjak, Marko Beneš, Marta Šebalj i Fran Bisćan, a broncu Luka Vreš.

– Taekwondo klub Slatina klub Slatina se zahvaljuje svima koji su sudjelovali u organizaciji i natjecanju. Posebno se zahvaljujemo Gradu Slatini i pročelniku Krunoslavu Šaraboku, Turističkoj zajednici grada Slatine koja je pripremila poklone za sve klubove, te virovitičko-podravskom županu Igoru Androviću – zahvalili su se iz Taekwondo kluba Slatina.

(www.icv.hr, adf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content