Uspješan nastup mladih nogometaša NK Voćina na turniru u Pavlovcima: Jedna selekcija osvojila pobjednički pehar

Proteklog vikenda u Pavlovcima je odigran nogometni turnir za mlađe uzraste. Po tradiciji su na turniru sudjelovale selekcije županijskog prvoligaša Voćina.

U subotu, 19. lipnja odigran je turnir u kategoriji igrača rođenih 2006. godine i mlađih. Ekipa Voćina je do finala došla uvjerljivo s pobjedama protiv domaće Mladosti iz Pavlovaca, Kuzmice i Mladosti iz Cernika. U polufinalu su pobijedili Papuk iz Velike 1:0 golom Nikole Kolića. Finale su odigrale dvije ekipe škole nogometa, Batrina i Voćin. Voćin je poveo 1:0 golom Franje Tunića, da bi se Batrina uspjela vratiti te izjednačiti rezultat i tako se pristupilo izvođenju kaznenih udaraca u kojoj je bila uspješnija Škola nogometa Batrina.

U nedjelju, 20. lipnja odigran je turnir za igrače rođene 2012. godište i mlađe. Na turniru je sudjelovalo 14 ekipa podijeljenih u tri skupine. Mlade nade Voćina su pokazale kvalitetu, mirnoću i sabranost tijekom cijelog turnira. Nakon uspješne grupne faze, u polufinalnoj utakmici ekipa Voćina je s 3:0 pobijedila Papuk iz Velike. Strijelci su bili Petar Tašić, Ante Jozić i Filip Jozić.

U finalnoj utakmici s požeškom Slavonijom Voćin je poveo golom kapetana Filipa Jozića. Do kraja utakmice Slavonija je izjednačila na 1:1 i opet se pristupilo izvođenju kaznenih udaraca. Ovog puta je Voćin bio uspješniji i zasluženo osvojio turnir. Ekipe su vodili treneri Ivica Ević i Mario Raguž.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content