Veterani Slatine trijumfom nad miljevačkom Mladosti proslavili naslov prvaka

Proteklih dana, od subote do ponedjeljka, odigrani su susreti 18. kola 1. županijske nogometne lige za veterane.

Na rezovačkom Laništu remizirala je domaća momčad sa susjedima iz Suhopolja. Domaći su poveli zgoditkom Alena Žitkovića u 31. minuti, a poravnao je Dario Podnar devet minuta kasnije. Već minutu kasnije Ivan Ćavar dovodi domaću momčad u prednost od 2:1. Konačni rezultat 2:2 postavio je Slaven Slanac odličnim šutem iz slobodnog udarca u 74. minuti.

Istim rezultatom, 2:2, završila je utakmica u Gradini između istoimenog domaćina i Virovitice. Virovitičani su poveli u 10. minuti iz kaznenog udarca, koji je uspješno realizirao Dinko Zagorac. Poravnao je Darko Viljevac u 25. minuti. Miroslav Ćorić u 72. minuti dovodi goste u novu prednost, ali dvije minute kasnije Željko Modrić svojim pogotkom postavio je konačnih 2:2.

Mikleuš je s 2:0 pobijedio orahovački Papuk na njegovom travnjaku. Strijelci su bili Josip Kokoška u devetoj i Mario Kovač u desetoj minuti.

2

Posljednju utakmicu su odigrali Slatina i Mladost iz Miljevaca na stadionu Antuna Tone Butorca. Prije utakmice dopredsjednik Županijskog nogometnog saveza Željko Stipanić uručio je momčadi Slatine pehar za osvojeni naslov prvaka. Utakmica je završila pobjedom Slatine 3:1. Dva zgoditka za domaću momčad postigao je Igor Miklošević, a jednom je gostujuću mrežu pogodio Slobodan Ostojić. Strijelac za goste iz Miljevaca bio je Marko Đorđević.

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content