VIRKAS 2021. Predstava „A. jmo P. robat ČEHOV. A“ oduševila Virovitičane

Novi kazališni vikend u sklopu Virkasa 2021. započeo je jučer (petak) predstavom „A. jmo P. robat ČEHOV. A“ u režiji Peđe Gvozdića u izvedbi GK “Zorin dom” Karlovac. 

Glumci Lovorka Trdin, Peđa Gvozdić i Andro Damiš na pozornicu su donijeli čuvene Čehovljeve jednočinke: Medvjed, Tragičar protiv volje, Prosidba i Labuđi pjev koje je dramatizirala i za scenu objedinila Petra Pleše. Duhovite su to situacije iz svakodnevnog života običnih ljudi, u kojima se svatko može pronaći.

Kao i za svakog gostovanja GK “Zorin dom” Karlovac, i ovoga su puta Virovitičani s velikim pljeskom nagradili izvedbu više no izvrsnih glumaca.

Danas (subota) na virovitičke kazališne daske od 20 sati stiže predstava „Dnevnik solerice“ u režiji Roberta Raponje u izvedbi GK Požega i Akdemije za umjetnost i kulturu u Osijeku. Još uvijek stignete rezervirati svoje ulaznice na broj 721-330 ili ih kupiti u Kazalištu do 13:00 sati ili prije početka izvedbe. Cijena ulaznice je 50 kuna.

Osim Virkasa, u tijeku je i Virovitičko kazališno ljeto u sklopu kojega će se sutra (nedjelja) u dvorcu Palače Pejačević s početkom u 21 sat odigrati predstava „Don Quijote od Hrvatske“ Malog Teatra. Predstave u sklopu Virovitičkog kazališnog ljeta su besplatne.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content