Članovi Karate kluba Virovitica sudjelovali na trening kampu WKF i nastupili na Karate Youth League u Poreču

Proteklog vikenda u Poreču je održan WKF Training kamp na kojem su prisustvovali članovi Karate kluba Virovitica, Mihael Štefović u juniorskom uzrastu, te Nikola Gondi u kadetskom uzrastu, dok je od kampa morao odustati Jakob Đebro koji je u međuvremenu povrijedio nogu. Nakon kampa održana je WKF Karate Youth League.

U subotu, 3. srpnja nastupio je Nikola Gondi u kategoriji +70 kilograma u kadetskom uzrastu. U prvoj borbi je dominantno pobijedio sa 7:1 predstavnika iz Latvije dok je drugu borbu izgubio od predstavnika Slovačke 1:4

Drugi dan, u nedjelju, 4. srpnja prvi je nastupio Matija Relić u disciplini kata u juniorskom uzrastu. Matija je prvi krug prošao, dok je nakon drugog kruga ispao iz daljnjeg natjecanja.

Posljednji od Virovitičana nastupio je Mihael Štefović u juniorskom uzrastu do 61 kilogram. Mihael je u prvoj borbi pobijedio predstavnika Poljske s 5:3, drugu borbu je odradio neriješeno 2:2 s predstavnikom Italije, nakon čega su se suci izjašnjavanjem za daljnji nastup odlučili za predstavnika Italije, pa je time i za Štefovića završilo natjecanje.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content