Dragovoljci UHBDDR Podružnice VPŽ Kluba 50. samostalni bataljun Virovitica i Vukova iz Taborišta sudjelovali na 10. Memorijalnom susretu Dragovoljaca u Peterancu

U subotu, 10. srpnja u organizaciji UHBDDR Podružnice Koprivničko-križevačke županije Ogranak Peteranac, Dragovoljci iz Virovitice, tradicionalno po deseti puta, sudjelovali su na 10. Memorijalnom susretu branitelja u spomen na nestale Hrvatske branitelje: Željka Hojsaka i Dražena Takača i poginulog Miroslava Blažeka.

Susret je otvorio predstavnik Ministarstva hrvatskih branitelja i izaslanik ministra Tome Medveda Dinko Tandara. Okupljenima se obratio i predsjednik UHBDDR-a Ogranka Peteranec Stjepan Turi, a prisustvovali su i zamjenik župana Ratimir Ljubić te predsjednik Županijske skupštine Damir Felak. Brojne braniteljske udruge natjecale su se u raznim sportskim disciplinama te obišli spomen obilježja žrtvama Domovinskog rata, položili vijenac i zapalili svijeće a Virovitičani se uvijek rado odazovu pozivu suboraca i prijatelja iz Peteranca, sudjelujući u protokolu i sportskim aktivnostima a i ugodnom druženju sa suborcima iz cijele Hrvatske ka i mještanima Peteranca.

(ww.icv.hr, jp)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content