DVD Okrugljača uskoro će dobiti svoj prostor, a najmlađi mještani – jasličari dobit će svoje mjesto u vrtiću u Špišić Bukovici

U četvrtak, 29. srpnja u Društvenom domu u Špišić Bukovici održana je 4. sjednica Općinskog vijeća Općine Špišić Bukovica. Na Dnevnom redu bilo je donošenje Odluke o prijavi dva projekta na natječaj „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

Riječ je o Izgradnji zgrade DVD-a Okrugljača čijom će realizacijom biti unaprijeđena protupožarna infrastruktura, te o Dogradnji dječjeg vrtića u Špišić Bukovici što će znatno unaprijediti obrazovnu infrastrukturu ove općine.

– Oba projekta od posebnog su socijalnog interesa za općinu Špišić Bukovicu jer će se njihovom realizacijom podići standard življenja, poboljšat će se stvaranje baze kvalitetnih ljudskih potencijala koji doprinose gospodarskom rastu i razvoju lokalne zajednice, kako naselja Špišić Bukovica, a isto tako i svih stanovnika Općine Špišić Bukovica i okolice – smatraju vijećnici Općine Špišić Bukovica.

(www.icv.hr, žđl)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content