FOTO Bratstvo počelo s treninzima, Vinak: S ovom ekipom možemo do naslova, ključne su pripreme

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju počele su pripreme županijskog prvoligaša Bratstva, koji je ove sezone najavio borbu za naslov prvaka i plasman u 4. ligu Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Igrače je na početku pozdravio predsjednik kluba Tomislav Živković zaželjevši dobrodošlicu novopridošlim igračima, a zatim ih je prepustio trenerskom dvojcu Elvisu Vinaku i Damiru Blaževiću. Obojica su igračima, kroz pripremno razdoblje, obećali “krv, znoj i suze”.

IMG_8892

– Ako ozbiljno odradimo pripreme, možemo se upustiti u tu borbu za naslov prvaka. Igrači koji trenutno nisu ovdje rade po programu koji su dobili – naglasio je Vinak.

– Kod mene je pravilo, prvo odradi, a onda se možeš žaliti – naglasio je Blažević, koji će voditi treninge prva dva tjedna, dok će prvi trener Vinak biti odsutan zbog poslovnih obveza.

Prvih dana momčad će raditi u nekompletnom sastavu, jer je dio igrača odsutan zbog poslovnih i obiteljskih razloga, a od idućeg tjedna svi bi igrači trebali zajedno trenirati. Na prvom treningu došlo je pet novih igrača: Saša Horvat, Denis Kovač, Denis Hudi, Gabrijel Palčić i Josip Šimon.

IMG_8891

Uz nizanje kilometara i vježbi kojima će podizati igračku spremu, predviđeni su i taktički treninzi. Dogovorene su pripremne utakmice, a prve će biti odigrane na domaćem Memorijalnom turniru “Bukvić – Kučan” u nedjelju, 25. srpnja, na kojemu će uz Bratstvo sudjelovati još tri jake momčadi s područja Virovitičko–podravske županije.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content