FOTO Odigran 6. Memorijalni turnir “Prvi trener Stjepan Razum”: Gabrijel Solar doveo Borovu do naslova

U nedjelju, 11. srpnja u Borovi je odigran 6. Memorijalni nogometni turnir “Prvi trener Stjepan Razum”, na kojemu su sudjelovale četiri momčadi: Drava iz Terezinog Polja, Sveti Đurađ, veterani Suhopolja i domaća Borova.

U prvom susretu Drava, za koju je nastupilo nekoliko igrača iz drugih klubova, koji su porijeklom iz Terezinog Polja, bez većih problema svladala je pomlađeni sastav Svetog Đurađa rezultatom 3:0. Đurađani su također igrali s nekoliko igrača iz drugih klubova.

IMG_8634

Druga utakmica donijela je ogled domaćeg županijskog prvoligaša i veterana Suhopolja. Domaći su poveli 1:0, ali nekoliko minuta prije kraja Suhopoljčani su poravnali na 1:1, pa se prišlo izvođenju jedanaesteraca. Novi vratar Borove Gabrijel Solar svojom obranom i postignutim zgoditkom donio je pobjedu domaćoj momčadi.

U utakmici za treće mjesto veterani Suhopolja, za koje je nastupilo i nekoliko mlađih igrača (Marko Sertić, Ivan Jugović i drugi) s 2:0 pobijedili su Sveti Đurađ.

Uoči finalne utakmice odigran je susret između domaće selekcije U–11 i njihovih roditelja. Uzbudljiv susret završio je bez pobjednika rezultatom 1:1.

IMG_8688

Finalni ogled između Borove i Drave završio je bez pogodaka (0:0). Obje momčadi su propustile nekoliko prilika, a loptu su malo više u nogama imali gosti iz Terezinog Polja. U izvođenju kaznenih udaraca ponovno je u glavnoj ulozi bio Solar, koji je obranom i zgoditkom svojoj momčadi donio pobjednički naslov.

Pehare za osvojena mjesta sudionicima turnira podijelili su sinovi Stjepana Razuma Danijel i Štefan.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content