Kombinirani sastav Virovitice u pripremnoj utakmici pobijedio Mikleuš s 2:1: Marković i Špoljar preokrenuli susret u korist domaćina

Na terenu Sportskog centra Vegeška, nogometaši trećeligaša Virovitice ugostili su županijskog prvoligaša Mikleuš i pobijedili 2:1. Oba trenera, zbog godišnjih odmora i radnih obveza, nisu imali na raspolaganju dio igrača. U odnosu na turnir u Gornjem Bazju trener Virovitice Krešimir Crvenka u sastavu nije imao pet igrača, ali se to u početnih dvadesetak minuta nije osjetilo. U ravnopravnoj igri na sredini terena, domaća momčad stvorila je nekoliko izglednih prilika koje nije uspjela realizirati. U 26. minuti iz jeden kontre David Puača savladao je domaćeg vratara Lea Kirina i doveo goste u prednost 1:0. Do odlaska  na odmor  igralo se ravnopravno na sredini terena.

IMG 0158

U drugom dijelu trener Crvenka u igru uvodi Roka Horačeka. Igrači u narančasto–crnim dresovima dominiraju na terenu i očito da je njihova bolja snaga došla do izražaja. U 60. minuti u gostujućem kaznenom prostoru srušen je Rok Horaček, sudac Marko Gašparić pokazao je na bijelu točku, a precizan je bio Slaven Marković koji poravnava rezultat na 1:1. Nastavila se dominacija nogometaša Virovitice koja je materijalizirana u 85. minuti kada je Luka Špoljar iz jedne gužve s desetak metara svladao “gostujućeg” vratara i donio svojoj momčadi pobjedu 2:1.

IMG 0155

Budući da su gosti doputovali bez vratara, za obje momčadi su branili vratari Virovitice. U prvom dijelu na domaćim vratima je bio Leo Kirin, a na gostujućim Ante Šimić, dok je u drugom dijelu Kirin branio za goste, a Šimić za domaće. 

U subotu 31. srpnja nogometaši Virovitice gostuju kod radnika u Križevcima.

IMG 0160

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content