Mel Camino i Jonathan zaključili ovogodišnju Svirku u Palači: Brojnim posjetiteljima pružili nekoliko sati odlične zabave

Svi koji su posjetili Palaču Pejačević u petak znali su što mogu očekivati na jučerašnjim nastupima velikogoričkog benda Mel Camina i riječkog sastava Jonathan. Publika je tako u nekoliko sati odlične svirke koju je spomenuti ”dvojac” pružio mogla uživati u starim hitovima, ali i novim skladbama koje su ljubitelji glazbe odlično prihvatili.

– Na ovogodišnju Svirku doveli smo zbilja zvučna imena koja su u dva dana publici priredila pravi spektakl. Iako su se nastupi, kao što svi znamo, bili raspoređeni na dva tjedna, ipak je zbog lošeg vremena sve organizirano za protekla dva dana. Posjetitelji na svu sreću nisu ostali zakinuti za odličan provod čemu svjedoči i velika posjećenost, vrijeme nam je također bilo naklonjeno i smatram da su svi koji su došli zbilja mogli uživati u odličnoj glazbi i prekrasnom ambijentu naše Palače – rekla nam je direktorica Turističke zajednice grada Virovitice Katarina Đurđević koja nije skrivala zadovoljstvo.

mel camino 1

Zadovoljni su bili i ljubitelji alternativnih zvukova koji su potvrdili odličnu organizaciju i koji su, priznaju nam, jedva čekali povratak Svirke. Turistička zajednica tako je odradila odličan posao i pružila publici sve ono što su, zbog pandemije koronavirusa, propustili prošle godine.

– Dogovoren je bio i nastup Cote G4, ali zbog promjene u rasporedu oni nam na žalost nisu uspjeli doći. No, za sve njihove ”fanove” imamo odličnu vijest. Iako ih nisu mogli poslušati ovih dana, sigurno će ih obradovati informacija da nam dolaze za Rokovo, tako da nitko neće ostati uskraćen za dobru zabavu – rekla je Katarina Đurđević.

A kako bi vam na najbolji mogući način prenijeli dio atmosfere zavirite u našu fotogaleriju i provjerite kako je sve izgledalo, jer ne kaže se uzalud da slika govori više od tisuću riječi.

(www.icv.hr, mra, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content