TRAGEDIJA Na jezeru Čingi Lingi utopio se mladić, prijatelji su ga pokušali spasiti

Policijska uprava koprivničko-križevačka poslala je priopćenje o tragičnom događaju koji se jučer (nedjelja) zbio na jezeru Čingi Lingi u Molvama. Podsjetimo, ondje se, neslužbeno, utopio mladić čije su tijelo pronašli ronioci PU koprivničko-križevačke – prenosi ePodravina

Neslužbeno, pisalo se kako je riječ o 23-godišnjaku s bjelovarskog područja.

– U nedjelju, 11. srpnja, oko 16.30 sati, na jezeru Čingi-Lingi na udaljenosti od 20 metara od obale u dubini od osam metara ronioci Interventne jedinice policije Policijske uprave koprivničko-križevačke pronašli su mrtvo tijelo 23-godišnjaka. Na mjestu događaja obavljene su očevidne radnje, tijelo je pregledao mrtvozornik te nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na sumnjivu smrt. Tijelo je prevezeno na Odjel Patologije Opće bolnice Koprivnica radi vršenja obdukcije, a policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu – stoji u priopćenju PU koprivničko-križevačke.

Također, neslužbeno, dodaju kako je riječ o mladiću, inače plivaču, za kojim su prijatelji pokušali zaroniti i spasiti ga, no bio je preduboko te mu nisu uspjeli pomoći.

(epodravina.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content