Načelnik općine Voćin Predrag Filić ugostio i nagradio najbolje učenike Osnovne škole Voćin

U utorak, 6. srpnja u prostorijama općine Voćin, načelnik općine Voćin Predrag Filić ugostio je i nagradio najbolje učenike Osnovne škole Voćin.

Načelnik je čestitao učenicima na iznimnim rezultatima koje su ostvarili kako u matičnoj školi, tako i na županijskim natjecanjima tijekom svog dosadašnjeg školovanja. U pratnji sa svojim razrednicima po svoju su nagradu došli Gabriel Simonović, učenik 8. razreda koji je ujedno i najbolji učenik Osnovne škole Voćin. Zatim Pavle Perić, koji je osvojio 1. mjesto na županijskom natjecanju iz geografije te Zorana Vuković koja je osvojila 3. mjesto iz tehničke kulture, oboje učenici osmih razreda.

Osim osmaša, nagrađena je i učenica 6. razreda Domenika Tot, koja je osvojila 2. mjesto iz informatike te učenik 7. razreda Damjan Krupa, koji je osvojio 1.mjesto u natjecanju iz informatike i 2. mjesto iz povijesti i geografije. Damjan je osim u matičnoj školi, iznimne rezultate ostvario i u Glazbenoj školi Milka Kelemena u Slatini te je ostvario 1. mjesto na međunarodnom natjecanju iz glazbene teorije i kompozicije koje se održavalo u Mariboru.

Načelnik Filić zahvalio je nagrađenim učenicima što Općinu i Školu predstavljaju u dobrom svjetlu te im poželio sreću u daljnjem školovanju, a posebno budućim srednjoškolcima da upišu željene škole te im je uputio i pokoji savjet.

(www.icv.hr, Općina Voćin)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content