Nakon odlaska Grizelja, Hudija i Đikete, u Sveti Đurađ stigle igračke prinove: Topolovčan, Bosanac, Filipović i Pandur novi članovi županijskog drugoligaša

Odlaskom Marina Grizelja, najboljeg strijelca kluba u prošloj sezoni, te odličnog lijevog bočnog Denisa Hudija i veznjaka Josipa Đikete, uprava Svetog Đurađa ubrzano radi na dovođenju novih pojačanja.

Klubu se tako proteklog tjedna priključilo nekoliko novih igrača, a riječ je o Tomislavu Topolovčanu, Renatu Bosancu, Zoranu Filipoviću i Davoru Panduru.

Tomislav Topolovčan povratnik je u redove Svetog Đurđa nakon tri godine. U klubu je započeo svoj nogometni put 2004. godine, zadržao se sve do 2018. godine kada se priključio Podgorju. Bit će mu ovo prvi angažman nakon jednogodišnjeg izbivanja s terena.

Renato Bosanac dolazi iz Brane u kojoj je igrao posljednjih godinu dana. Svoj put započeo je u Suhopolju gdje je prošao školu nogometa, nakon čega se u nekoliko navrata okušao u Borovi, Slavenu iz Detkovca te rušanskom Napretku.

Još dva povratnika stižu iz Lukača 05, a riječ je o Davoru Panduru i Zoranu Filipoviću. Pandur je do odlaska u Lukač 05 početkom prošle natjecateljske godine cijelu svoju karijeru proveo u Svetom Đurađu, a od nove sezone vratit će se u njihov sastav.

Zoran Filipović s druge je strane karijeru započeo u milanovačkom Sokolu 2007. godine, a prvi je put Svetom Đurađu pristupio 2012. godine. Prije Lukača igrao je još i za Viroviticu, Bilogoru 1947. iz Špišić Bukovice, Podgorju i Turanovcu.

(www.icv.hr, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content