Osijek, Rijeka i Hajduk u borbi za treće pretkolo Konferencijske lige: Doznajte gdje možete pratiti današnje susrete

U pauzi od silnih uzbuđenja i lova na medalje na Olimpijskim igrama nastavlja se borba za skupine Konferencijske lige. Danas tri hrvatska predstavnika igraju uzvratne utakmice drugog pretkola novog Uefina natjecanja.

Prvi će na teren izaći Hajduk u Kostanaju, gradu na sjeveru Kazahstana, gdje protiv Tobola brani vodstvo 2-0 iz prve utakmice na Poljudu. Uspije li u tome, u trećem će pretkolu igrati protiv pobjednika meča između Apollona s Cipra i slovačke Žiline (1-3) i biti domaćin prve utakmice.

Utakmica počinje u 21 sat po lokalnom vremenu, 17 sati po srednjoeuropskome, a prenosi je Arena Sport na prvom kanalu. Osim toga, Hajduk će utakmicu besplatno prenositi na svojoj internetskoj platform Hajduk Digital TV- piše 24 sata.

Nešto kasnije, od 20 sati, Rijeka će na Rujevici dočekati maltešku Gziru United, koja je prije dvije godine u ovo vrijeme slavila senzacionalno izbacivanje Hajduka iz prvog pretkola Europske lige.

Bijeli u uzvrat također nose vodstvo 2-0, a pobjeda im vjerojatno nosi put u Škotsku u prvoj utakmici protiv Hiberniana, koji je u prvoj utakmici pobijedio andorsku Santa Colomu na domaćem terenu 3-0.

Prijenos je na Hrvatskoj nogometnoj televiziji, koja će drugo poluvrijeme kombinirati s prvim poluvremenom utakmice Osijeka i Pogona Szczecina iz Gradskog vrta, zakazanim za 21 sat.

Osječani su u prvoj utakmici u Poljskoj remizirali bez golova pa će pred svojim navijačima pokušati doći do pobjede i ogleda protiv pobjednika dvoboja između latvijske Liepaje i sofijskog CSKA (0-0). “Bijelo-plavi” i tad bi bili domaćini u uzvratu.

Prve utakmice trećeg pretkola Konferencijske lige igraju se 5. kolovoza, uzvrati 12. kolovoza, a prije toga, u ponedjeljak, klubovi će doznati i potencijalne protivnike u play-offu zakazanom za 19. i 26. kolovoza.

(24sata.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content