PAPUK KRENUO U LJETNE PRIPREME ZA 3. HNL SJEVER Klubu pristupili Tin Jusup i Petar Špoljarić

Nogometaši Papuka, pod dirigentskom palicom odličnog trenera Martina Majednića, krenuli su u ljetne pripreme za 3. HNL sjever. Igrače je na prvom okupljanju dočekala Uprava kluba na čelu s dopredsjednikom Slobodanom Lukićem i to s dobrim vijestima.

– Prije svega, hvala svima koji ste došli na prvo okupljanje i moram reći da mi je najviše drago što mogu istaknuti kako je naš trener Martin Majdenić ostao s nama. Druga jako važna stvar je da smo uspjeli financijski stabilizirati klub, prva polovica duga igračima je već gotovo riješena, a ostatak će se isplatiti najkasnije do kraja ove polusezone. Neki su nam igrači otišli i mi im se od srca zahvaljujemo za sve što su učinili za naš klub. Imamo i dva pojačanja, a radimo na tome da treneru osiguramo roster od 20 kvalitetnih igrača s kojima će moći normalno raditi. Želim vam svima puno sreće, igračima sezonu bez ozljeda, pa da i dalje zajedno promoviramo grad i klub na najbolji mogući način– rekao je dopredsjednik Lukić.

Papuk pripreme 4 Custom

Treneru Martinu Majdeniću na prvu prozivku odazvala su se dva ovoljetna pojačanja, Tin Jusup iz Čačinaca, te mladi napadač Petar Špoljarić koji je pristigao iz NK Radnički Mece. Kao što je poznato, klub su napustili Ninčević, Kaltenbaher, Marinić, Matko Špoljarić i Zdelar, a svi ostali su tu. Opravdano su s prve prozivke izostali kapetan Bušljeta, zatim Miroslav Rukavina, Mahaček, Mardešić i vratar Matoković.

– Svaki dan pregovaramo s nekoliko igrača, a važno je reći da smo sada stabilan klub u kojem se igra i igrat će se ozbiljan trećeligaški nogomet. Papuk je institucija i svi ćemo dati sve od sebe da tako i ostane– rekao je sportski direktor Miroslav Jockov.

Trener Martin Majednić ima zacrtan plan priprema, a već su dogovorene i pripremne utakmice s Daruvarom i Slatinom.

Papuk pripreme 2 Petar Spoljaric Custom

– Malo kasnimo s početkom priprema zbog svih tih financijski problema, no sada je konačno sve u redu i možemo normalno nastaviti. Vjerujem kako ćemo sklopiti odličnu momčad jer cilj je biti u samom vrhu ljestvice. Treninzi će biti svaki dan, osim nedjelje, i to 90 posto s loptom. Subotom su predviđene pripremne utakmice i samo pozivam igrače da se maksimalno posvete i ozbiljno rade kako bi sve bilo u redu i da spremni uđemo u novu sezonu koja počinje 21. kolovoza- rekao je Majdenić koji je potom poveo i prvi trening.     

(www.icv.hr, vg)              

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content