Pemper slaže jaku momčad: Slatinski četvrtoligaš predstavio prva pojačanja za novu nogometnu sezonu

Jučer (ponedjeljak) je u prostorijama Uprave Nogometnog kluba Slatina održano predstavljanje igrača koji će pojačati ekipu tog međužupanijskog četvrtoligaša u nogometnoj sezoni 2021./2022.

Novi igrači u redovima Slatine koji su odmah i potpisali pristupnice su: Franjo Farkaš i Toni Hudoletnjak pridošli iz Suhopolja, Denis Hodak, dosad igrač Virovitice, te Florijan Rupčić, donedavni igrač Sloge iz Zdenaca, a već ranije su za Slatinu potpisali Robert Šomođi iz čađavačke Mladosti 1930. i Mateo Jerešić iz sladojevačke Slavonije. Iz Uprave kluba kažu da je sve dogovoreno i s golmanom Dinom Radonjićem, te s još nekoliko igrača koje će ovih dana predstaviti medijima.

Klub su do sada napustila dvojica igrača, Benjamin Dijanešić koji je otišao u Našice i vratar Dominik Nikšić koji je otišao u Mikleuš.

Collage Fotor 8

Dobrodošlicu novim igračima Slatine poželjeli su potpredsjednik kuba Miran Janečić i trener Damir Pemper.

– Drago mi je što smo se našli poslije završene sezone, koja je bila relativno uspješna s obzirom na sve okolnosti koje su nas pratile. Na kraju sezone smo se suočili s malim brojem igrača, tako da u novu sezonu želimo ući spremni s novim pojačanjima. Ono što očekujemo je minimalno ovakav, prošlosezonski rezultat, ali ja vjerujem da će biti puno bolji, te da ove sezone imamo dovoljan broj igrača na raspolaganju. S dovoljnim brojem igrača će se i našem treneru olakšati posao da sve dobro posloži, i taktički i tehnički. Ja vam svima želim dobrodošlicu i drago mi je da ste odabrali naš klub za vaše buduće sportske izazove, te sam siguran da ćemo s vama, kao pojačanjima, ostvariti dobre rezultate – rekao je potpredsjednik Janečić.

– Prvo bih poželio dobrodošlicu našim novim igračima, ovima koji su sada tu, onima koji su već ranije potpisali, ali i onima koji će doći. Drugog dijela prošle sezone, kako je i potpredsjednik rekao, imali smo probleme s kadrom igrača, ali smo nekako izgurali. Upravo iz tog razloga smo se odlučili na više pojačanja da nam se isto ne ponovi. Pripreme nam počinju 15. srpnja pa ćemo biti svi na okupu, kada ćemo odraditi i prvi trening, porazgovarati o samim pripremama i prijateljskim utakmicama koje su pred nama – rekao je trener Pemper.

Potpisivanju ugovora još je nazočio i član Uprave Darko Kupres, koji je također poželio dobrodošlicu novim igračima.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content