Plenum 3. HNL Sjever: Virovitica i Papuk u 1. kolu igraju s novacima u ligi, Međimurjem i koprivničkom Tehnikom

U ponedjeljak, 5. srpnja u Varaždinu je održan plenum 3. hrvatske nogometne lige Sjever.

U 3. HNL Sjever u sezoni 2021/22. natjecat će se 12 klubova. Uz starosjedioce: Mladost iz Ždralova, Bjelovar, Rudar iz Murskog Središća, Polet iz Svetog Martina na Muri, Varteks iz Varaždina, Podravinu iz Ludbrega, Radnik iz Križevaca, Podravac iz Virja, Pauk iz Orahovice i Viroviticu, novi klubovi su Međimurje iz Čakovca, koje dolazi iz 2. hrvatske nogometne lige i Tehnika Koprivnica, koja je ušla iz 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

U idućoj sezoni u ligi će se natjecati po istom sustavu kakav je bio i prošle sezone. Igrat će se dvokružno, nakon čega slijedi jednokružno doigravanje za prvaka i opstanak.

U jesenskom dijelu će se igrati 14, a u proljetnom 13 kola. Liga počinje 21. kolovoza, kada u prvom kolu Virovitica na svom terenu ugošćuje Međimurje, a orahovački Papuk gostuje na gradskom stadionu “Ivan Kušek Apaš” u Koprivnici, gdje igra s domaćom Tehnikom.

Od iduće sezone povjerenik za suđenje u 3. HNL Sjever bit će virovitički delegat, sudački kontrolor i savezni sudački instruktor Kristijan Strusa.

(www.icv.hr, mš, foto: K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content