Podjelom diploma razigranim osnovnoškolcima završen drugi turnus “Sportskih praznika”

Proteklog tjedna započeo je projekt “Sportski praznici 2021.” u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza. Školski sportski savez VPŽ ovaj projekt provodi u četiri centra, odnosno pet škola, a riječ je o osnovnim školama Petra Preradovića u Pitomači, Eugena Kumičića u Slatini, Ivane Brlić – Mažuranić u Orahovici, Ivane Brlić – Mažuranić u Virovitici i Katoličkoj osnovnoj školi u Virovitici.

Interes učenika premašio je sva očekivanja, pa su popunjena mjesta i u preostala dva turnusa. Prilikom podjele diploma na završetku drugog turnusa u Osnovnoj školi Ivane Brlić – Mažuranić u Virovitici polaznike Sportskih praznika posjetili su predsjednik Sportske zajednice VPŽ i Školskog sportskog saveza VPŽ Saša Topić, glavna tajnica Sportske zajednice VPŽ i tajnica Školskog sportskog saveza VPŽ Dora Međimorec i ravnatelj Osnovne Škole Ivane Brlić – Mažuranić Ivica Tomljanović.

IMG 8411

-Ovaj projekt pod nazivom “Sportski praznici” u našoj županiji izazvao je velik interes, pa smo ga proširili s početne tri na pet škola. Djeca su na zanimljiv, ali i stručno vođen način proveli jedan sportski tjedan. Djeca su na kraju sretna i zadovoljna. Očekujem da će se provođenje projekta nastaviti i idućih godina – tom prilikom rekao je Saša Topić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

IMG 8396

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content