Pojačanja stižu i u Zrinski iz Nove Bukovice: Seniorskom sastavu pristupili Topolovec i Prpić, juniorima se priključili Bubanović i Pipek

Vrlo dobru sezonu odradili su nogometaši Zrinskog iz Nove Bukovice koji su nakon 14. kola 2. ŽNL Istok osvojili drugo mjesto s 11 bodova zaostatka iza “nedodirljivog” Crnca. Nova sezona zahtjeva nova pojačanja, stoga su u klubu nakon kraće pauze i održane izvanredne Izborne skupštine najavili nova lica u svlačionici.

Prvo pojačanje je Mihael Topolovec koji stiže iz zdenačke Sloge, aktualnog prvaka 1. ŽNL. Riječ je o vrlo kvalitetnom veznom igraču koji može igrati i na poziciji stopera i koji će sigurno svojom kvalitetom i iskustvom biti veliko pojačanje u redovima županijskog drugoligaša, poručili su na službenim stranicama kluba.

Topolovec je u svojoj karijeri već nekoliko puta nastupao za Zrinski, a sreću je okušao i u Slatini, Gornjem Miholjcu, Munji iz Velikog Rastovca te Crncu, prije nego je krajem 2019. pristupio klubu iz Zdenaca.

Antonio Prpić, centralni napadač, u Zrinski je stigao iz Bakića, odnosno Mladosti. Svoj put započeo je u Slatini, nastavio u Zrinskom iz Noskovaca, a nastupio je i za četekovački Dinamo, čađavačku Mladost i Slavoniju iz Sladojevaca. Uz veliki nogomet okušao se i u futsalu u kojem je nastupio za MNK Slatinu.

Iz kluba su najavili nova pojačanja za juniorski pogon. Iz Slatine su se klubu priključili Tin Bubanović i Alen Pipek, dok su pregovori s još nekoliko pojačanja u tijeku.

(www.icv.hr, mra, foto: facebook, NK Zrinski)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content