PROMJENE U IGRAČKOM KADRU Županijskom prvoligašu iz Mikeluša pristupilo sedam pojačanja za novu sezonu

Ljetos je vođenje momčadi županijskog prvoligaša Mikleuša preuzeo Dragan Trupina, koji je prošle sezone uspješno vodio Slogu iz Zdenaca. Došlo je i do promjena u igračkom kadru, neki stariji igrači prestali su s aktivnom igračkom karijerom, a neki su otišli u druge sredine.

U dosadašnjem dijelu prijelaznog roka u Mikleuš je došlo sedam novih igrača. Svom matičnom klubu će, koliko mu to trenerske obveze omoguće, pomoći Krešimir Crvenka, a na vratarsku poziciju je došao Dominik Nikšić koji je do sada branio za Slatinu, Standard iz Nove Šarovke i Mladost iz Miljevca.

Njih dvojica nisu bilu u sastavu Mikleuša u pripremnoj utakmicu koja je jučer odigrana u u Virovitici, dok su ostala petorica novih igrača bila u sastavu i uspješno parirala trećeligašu.

David Puača, koju je postigao zgoditak, do sada je bio igrač Mikleuša, Mladosti iz Miljevaca i Croatije iz Grossmehringa. Renato Matota je došao iz Slatine, a osim za Slatinu igrao je za Mikleuš i Mladost iz Miljevaca.

Matko Miklošević je u dosadašnjoj igračkoj karijeri bio igrač Slatine i Mladosti iz Miljevaca, David Lehpamer igrao je na potezu SlatinaMladost MiljevciMikleuš, dok je Josip Birčić, uz matičnu Mladost iz Miljevaca, igrao za Viroviticu, Suhopolje i Slatinu. U Mikleuš dolazi iz Crnca za koji je igrao posljednje dvije godine.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content