PROSLAVA BLAGDANA SVETE ANE U REZOVCU Ove subote na rasporedu je 4. memorijalni turnir “Hrgović Rudanović”, nedjelja rezervirana za utakmicu veterana

Vikend uoči samog blagdana svete Ane, zaštitnice Rezovca i Dana mjesnog odbora virovitičkog prigradskog naselja, obilježit će bogat sportski program.

Ova subota tako je rezervirana za 4. memorijalni turnir “Hrgović – Rudanović”, a u ”predigri” samom turniru odigrat će se i dva susreta mlađih uzrasta. Od 12 sati na teren će istrčati selekcije U-11 Rezovca i Borove, dok će sat vremena kasnije utakmicu odigrati juniori Rezovca i virovitičke Nogometne akademije No Limit.

Domaćini su se potrudili i na ovaj turnir doveli dva četvrtoligaša, Slatinu i Pitomaču, te županijskog prvoligaša Mladost iz Čačinaca.

Rasporedom je odlučeno kako će se od 16 sati sastati Pitomača i Slatina, dok će od 17 sati igrati Rezovac i Mladost. Kako to inače biva, nakon kraće pauze odigrat će se susret za treće mjesto, a nakon toga finale.

U slučaju neriješenog rezultata nakon 50 minuta igre (2×25 minuta), odmah će se izvoditi jedanaesterci.

Dan kasnije, u nedjelju, od 16 sati igra se utakmica veterana Rezovca i Suhopolja, a od 19 sati organizirana je zabava na otvorenom za sve posjetitelje.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content