TRANSFER ZONA Ivan Kolembus i Tomislav Kurtić pojačali redove čačinačke Mladosti

Mladost iz Čačinaca, momčad koja je završila na visokom petom mjestu u prošlosezonskom natjecanju 1. ŽNL lige odlučila je osvježiti svoje redove s dva nova igrača. Riječ je o mladim nadama, 19-godišnjem Ivanu Kolembusu i njegovom vršnjaku Tomislavu Kurtiću koji stižu iz miljevačke Mladosti, odnosno Zrinskog iz Nove Bukovice.

Tomislav je svoju nogometnu karijeru započeo upravo u Zrinskom iz kojeg i dolazi u Mladost, dok je registracija na njegovo ime bila još u Mladosti iz Miljevaca te Kozicama. Uz veliki nogomet okušao se i u futsalu nastupajući za MNK Slatinu, te Osijek Kelme u dva navrata.

S druge strane, Ivan Kolembus je nakon prve registracije u miljevačkoj Mladosti nastupio i za Mikleuš, Kozice, Slatinu i Munju iz Velikog Rastovca, da bi se vratio u matični klub 2019. godine. Od iste godine član je i MNK Slatine.

O kakvim se pojačanjima radi govore i podataci iz prošle sezone juniorskog natjecanja gdje su itekako bili aktivni. Kurtić je postigao čak 21 pogodak, što mu ipak nije bilo dovoljno za osvajanje titule najboljeg strijelca, dok se Kolembus u listu strijelaca upisao devet puta. 

(www.icv.hr, mra, foto: facebook, NK ”Mladost” Čačinci)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content