U poduzetničkom inkubatoru Orahovica završen je ciklus radionica web programiranja: Radionicu uspješno završila četiri polaznika

U poduzetničkom inkubatoru Orahovica završen je ciklus radionica web programiranja. Radionicu, koja je trajala od 30. ožujka do 08. srpnja uspješno su završila četiri polaznika kojima su tom prilikom dodijeljene potvrde o sudjelovanju.

Polaznici su kroz 30 sati provedbe radionica dobili znanja iz područja HTML-a i CSS-a, programskog jezika JavaScript, baza podataka i SQL-a te programskog jezika Ruby. Osim teorijskih znanja, polaznici su kroz ovaj ciklus radionica uspješno izradili i dvije web aplikacije (web chat aplikacija i task manager aplikacija).

Suorganizatori ove radionice su tvrtke Anarh (Vlado Cingel) i Lynx Digital (Renato Šafranko) te Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije.

Vlado Cingel, jedan od suorganizatora radionice naglasio je da će polaznicima znanje s ovih radionica koristiti u daljnjem školovanju i u poslu.

– Buduću da na početku radionica nisu imali predznanja iz programiranja, a na kraju su napravili dvije web aplikacije, mislim da su lijepo napredovali i nadam se da će nastaviti nadograđivati ova znanja i dalje- rekao je.

Eugen Vlado Grgić, polaznik radionice istaknuo je da je zadovoljan znanjem koje su im predavači prenijeli na radionici.

– S obzirom da se do sada nisam susretao s programskim jezikom Ruby, zadovoljan sam znanjem koje sam dobio na ovoj radionici. Znanja koja su nam prenijeli predavači će nam koristiti u poslu u budućnosti i svakako bi preporučio mladima da pohađaju ovu radionicu- izjavio je.

Ispred Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije svim polaznicima i predavačima zahvalio se Josip Hetrih koji je istaknuo kako je iznimno zadovoljan ishodima ove radionice te da se nada kako će netko od polaznika u budućnosti na temelju stečenih znanja odlučiti pokrenuti vlastito poslovanje u Virovitičko-podravskoj županiji.

(www.icv.hr, inkubatorivpz)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content