Velik broj sudionika na 6. humanitarnoj Feričanačkoj biciklijadi: Ove godine dodijeljene i posebne nagrade

Održana je tradicionalna 6. Feričanačka biciklijada u organizaciji Udruge učenika, mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” Feričanci i Biciklističkog kluba Našice.

Vožene su tri biciklijade, dječja u duljini 10 kilometara, rekreativna od 18 kilometara i extreme od 50.5 kilometara. Biciklijadu je pohodio velik broj biciklista, a ove godine su dodijeljene i posebne nagrade.

-Dodijelili smo nagradu za najmlađeg biciklista, a to je bio Benjamin Ivanović iz Feričanaca i najstarijeg biciklista, Iliju Petovara iz Čepina – kaže predsjednik Udruge “Prijateljstvo” Alen Dado, koji je na startu i pozdravio bicikliste.

20210711_133712

Bicikliste su pozdravili i načelnik općine Marko Knežević, predsjednik Biciklističkog kluba Našice Ivan Adžić te dopredsjednik Mario Firšt.

-Biciklijada je bila donatorska, a iznos od prikupljenih donacija će biti utrošen za kupnju novog računala za više od 100 djece koja koriste aktivnosti u Udruzi. Iz Udruge zahvaljujemo volonterima, donatorima, Općini Feričanci, ekipi Crvenog križa iz Našica i predstavnicima Policijske postaje Našice koji su bili u pratnji biciklijade – zaključio je Dado.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content