Vinak želi atomsku momčad na Školskom vrtu: Za Bratstvo potpisala tri igrača Virovitice

Prošle jeseni momčad Bratstva iz Gornjeg Bazja bila je u borbi za sam vrh u 1. županijskoj nogometnoj ligi. Odlaskom trenera Elvisa Vinaka i nekoliko standardnih prvotimaca u proljetnom dijelu rezultati su bili nešto slabiji, pa je momčad završila na šestom mjestu.

Najavom povratka Vinaka na klupu momčadi sa Školskog vrta počeli su pregovori s kvalitetnim igračima koji bi trebali pojačati momčad s ciljem da se osvoji naslov prvaka i da se Bratstvo plasira u 4. ligu Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Klupsku upravu nije pokolebao niti odlazak prošle sezone najboljeg igrača Dine Milinovića, već su nastavili zacrtanim putem.

Kao prva pojačanja u klub dolaze tri dojučerašnja igrača hrvatskog trećeligaša Virovitice: Domagoj Vučemilović – Jurić, Denis Kovač i Marko Puškarić.

Vučemilović – Jurić prve je nogometne korake napravio u Suhopolju, nakon čega je deset godina bio igrač Virovitice, od mlađih uzrasnih kategorija do statusa standardnog prvotimca.

Denis Kovač nogomet je počeo igrati u milanovačkom Sokolu, da bi u Virovitici prošao sve uzrasne kategorije, a već nekoliko godina je igrač seniorskog sastava.

Puškarić je počeo u virovitičkom TVIN-u, a zatim je, osim jedne kraće epizode u Rezovcu, ostatak igračke karijere proveo u Virovitici.

Sva trojica će bitno podići kvalitetu igre momčadi trenera Vinaka. U klubu na tome ne žele stati. U planu je idućih dana dovođenje još nekoliko odličnih igrača.

(www.icv.hr, mš, foto: K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content