MILE GRDIĆ ZAPOČEO PRIPREME S REZOVCEM: Kao osnovni cilj u novoj sezoni istaknuta je afirmacija mladih igrača

Nakon nešto više od mjesec dan pauze ponovno su se okupili nogometaši Rezovca. Momčad iz istoimenog virovitičkog prigradskog naselja prošlu sezonu preživjela je niz turbulencija. Od igranja domaćih utakmicama na terenu TVIN-a, do promjene trenera i niza promjena u igračkom kadru. 

IMG 9533 Custom

U klubu su uvjereni da će ova sezona biti puno mirnija. Pred novog trenera nisu postavljeni preveliki ciljevi. Prvenstveno treba stvoriti stabilnog županijskog prvoligaša koji će biti u sredini tablice, a uvjereni su da je s trenutnim igračkim kadrom to ostvariv cilj. U seniorskoj momčadi je trenutno 14 igrača koji su mlađi od 21 godine, što samo potvrđuje da klub ima dugoročnu perspektivu. Naravno, pokušat će se napraviti i više, ali su svi svjesni da će ovogodišnja sezonu u 1. ŽNL biti izuzetno kvalitetna jer su se brojne momčadi pojačale s iskusnim igračima.

IMG 9531 Custom

Na prvom treningu okupili su se gotovo svi igrači na koje novi trener Mile Grdić računa u novoj sezoni. Zanimljivo je da trening je počeo kaznom, budući da je zbog nepotrebnog ispucavanja lopte od strane jednog igrača cijela momčad je kažnjena sklekovima. Igrače je na početku kratko pozdravio predsjednik Antonio Ilijašević, a zatim je sve u svoje ruke preuzeo Mile Grdić.

IMG 9536 Custom

Objasnio je igračima plan priprema koje su temelj za kasnije uspjehe. U pripremnom razdoblju, uz treninge, dogovorene su pripremne utakmice. U subotu 24. srpnja, povodom dana mjesnog odbora Rezovac i blagdana svete Ane, na svom terenu u Laništu Rezovac organizira memorijalni turnir “Hrgović – Rudanović” na kojem Rezovčani prvo igraju s Mladosti iz Čačinaca, a zatim sa Slatinom ili Pitomačom. Nakon toga Rezovac će svoje pripremne utakmice igrati vikendima. 1. kolovoza ugostit će novog županijskog prvoligaša Podgorje, 8. kolovoza na Lanište dolazi ambiciozno Bratstvo iz Gornjeg Bazja, 14. kolovoza Rezovčani će ugostiti Bilogoru 1947. iz Špišić Bukovice, dok će posljednju provjeru pred početak ligaškog natjecanja imati na slatinskom stadionu Antuna Tone Butorca s domaćim četvrtoligašem.

IMG 9562 Custom

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content