Čestitka predsjednika Općeg sindikata MUP-a Tomislava Terija u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Čestitka predsjednika Općeg sindikata MUP-a Tomislava Terija u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja:

“Poštovani kolegice i kolege, poglavito aktivnim i bivši pripadnicima i pripadnicama policijskih postrojbi koji ste imali tu čast, odgovornost, teret i žrtvu braniti, štititi i naposljetku osloboditi Hrvatsku od višegodišnje okupacije, neizvjesnosti i iščekivanja, čestitamo Vam 26. obljetnicu Vojno-redarstvene akcije “Oluja”.

Na današnji dan sjetimo se svih koji nisu s nama, svih poginulih i preminulih branitelja, te im zajedno iskažimo trajnu zahvalnost.

Zaustavite se na trenutak ispred fotografije naših kolega, pripadnika vaših ustrojstvenih jedinica u vašim ustrojstvenim jedinicama i zapalite svijeću, pomolite se i promislimo malo o njima.

Te fotografije neka nas mlađe generacije uvijek sjećaju što su učinili za nas, naše obitelji, domove i mir – upamtite njihova imena, jer su krvlju uklesane u Hrvatski kamen i Hrvatsku povijest – vječno.”

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content