DANI OPĆINE SUHOPOLJE Davor Gobac – “vječiti dječak hrvatske rock scene” i Psihomodo pop oduševili publiku

Kultni hrvatski rock sastav Psihomodo pop, koji djeluje od “davne” 1983. godine, sinoć (četvrtak) je, povodom Dana općine, održao koncert ispred Hrvatskog doma u Suhopolju.

Bio je ovo ponovni dolazak Psihomodo popa u Virovitičko-podravsku županiju, nakon što su u lipnju 2018. godine u Sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici održali koncert povodom tradicionalne manifestacije “Zbogom školo do jeseni”.

Pod vedrim nebom, u odličnom raspoloženju grupe i publike nizali su se brojni legendarni hitovi poput “Ja volim samo sebe”, “Frida”, “Pinokio”, “Kad sam imao 16” i “Ramona”, a beskompromisne svirke, žestokog zvuka i scenskog nastupa niti ovoga puta nije nedostajalo.

Vječiti dječak hrvatske rock scene Davor Gobac i njegov Psihomodo pop još su jednom opravdali svoju reputaciju, a suhopoljska publika, kao i svi oni željni dobre rockerske svirke nakon koncerta bili su oduševljeni.

Zavirite u fotogaleriju i pogledajte kako je bilo na koncertu hrvatskih Stonesa (usporedba koja ih prati od samih početaka, a njihov stvaralački rad svih ovih godina to i potvrđuje)…

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content