DVD Turnašica organizira natjecanje operativnih vatrogasaca

Sustavno i ujednačeno uvježbavanje vatrogasaca i vatrogasnih postrojbi temelj je djelotvorne vatrogasne službe i učinkovite spremnosti operativnih vatrogasaca kod intervencija spašavanja i gašenja te pružanja tehničke pomoći u nezgodama i opasnim situacijama.

Zbog provjere stručne osposobljenosti i organiziranosti operativnih vatrogasaca te povodom obilježavanja blagdana Male Gospe, DVD Turnašica organizira natjecanje operativnih vatrogasaca koje će se održati 4. rujna 2021. godine s početkom u 18 sati na poligonu DVD-a Turnašica.

Operativni vatrogasci natjecat će se grupno ili pojedinačno u tri discipline. Grupu čine četiri operativna vatrogasca. Članovi Pojedini DVD može nastupiti i sa više grupa. DVD-i osiguravaju opremu za natjecanje, a operativci u natjecanju sudjeluju na vlastitu odgovornost.

Za prvo, drugo i treće mjesto za svaku disciplinu biti će podijeljene medalje, a za ekipno osvajanje pehari.

Nakon toga, slijedi zabavna disciplina gdje će se 9 vatrogasaca iz istog DVD-a natjecati, a cilj je pokazati koji DVD može najbrže isprazniti kriglu od par litara. Za ovu vježbu također će biti osigurana nagrada.

Kotizacije za nastup nema, a za sve natjecatelje biti će osiguran gablec.

Prijaviti se možete na brojeve mobitela 099 1904 886 – Josip Nemet ili na broj 099 3613 731 – Antonio Kovač, prijave traju do 1. rujna 2021. godine.

(www.icv.hr, ib)

 

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content