Jubilarno 10. izdanje Agroexpa – sajma agro proizvoda i opreme održat će se 25. rujna u Virovitici

Nakon jednogodišnje stanke uvjetovane koronavirusom, 25. rujna, u Virovitici će se održati Agroexpo – sajam agro proizvoda i opreme. Bit će to njegovo jubilarno 10. izdanje.

– Sajam će se održati kod Gradske tržnice Virovitica na otvorenom i natkrivenom prostoru, na čemu se zahvaljujemo Poslovnom parku, a sve to biti će uz pridržavanje epidemioloških mjera. Uz tradicionalnu ponudu naših povrtlara i voćara, doznat ćemo i tko će biti osvajač Zlatne žlice za najbolji med Agroexpa. Iako je godina bila loša za pčelare, imali smo prijavljena 63 uzorka, za koje će senzoričko ocjenjivanje biti održano 30. kolovoza u Tehnološko inovacijskom centru u Virovitici. Ove godine imat ćemo i gastronomsku ponudu, pa će svatko pronaći nešto za sebe – naglasio je pročelnik za gospodarstvo i poljoprivredu Virovitičko-podravske županije Bojan Mijok.

Kao i do sada, organizatori i pokrovitelji 10. sajma Agroexpo su: Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, a sve uz podršku udruga pčelara, te povrtlara i voćara s područja Virovitičko-podravske županije.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content