Lindonu i Roju dosadilo u hotelskom koralu: Protegnuli noge po belomanastirskim ulicama

Vidjeti konje na seoskim ulicama već je postala rijetkost, a kad se to dogodi na gradskim, pravo je iznenađenje. Upravo takvo doživjela je građanka Belog Manastira ugledavši ispred svoje kuće dva velika konja kako pasu travu.

Konji su potom krenuli prilično prometnom Osječkom ulicom, a slučajni prolaznici pretpostavili su kako je riječ o dvojcu iz hotela Patria.

Da su konji zaista njihovi, potvrdila je Glasu Slavonije Marija Vuko, voditeljica jedinog belomanastirskog hotela objasnivši kako koral nije bio dobro zatvoren, pa su Lindor i Roj iskoristili priliku.

– Iako su veliki, bezopasni su – kaže Vuko, naglašavajući kako su osmogodišnji i dvije godine stariji konj svojevrsni ljubimci koji uživaju u prekrasnom dvorišnom dijelu hotelskog kompleksa, koji im je na raspolaganju.

Istaknula je kako je domar odmah primijetio prazan koral te je izlet konjskog dvojca po belomanastirskim gradskim ulicama vrlo kratko trajao, na žalost slučajnih prolaznika koji su, iako zatečeni iznenadnom pojavom, bili oduševljeni dvojicom ljepotana.

(www.icv.hr, tj)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content