Središte Čačinaca sve veće gradilište: Općini odobren projekt rekonstrukcije spojne ceste od Ulice kralja Tomislava do autobusnog kolodvora

Odlukom Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU po programu za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina Općini Čačinci odobreno je sufinanciranje projekta “Izvanredno održavanje nerazvrstane ceste odvojak Ulice kralja Tomislava” u iznosu 250.000,00 kn.
 
– Jedan je ovo u nizu projekata kojim će biti poboljšana prometna infrastruktura u središtu Čačinaca čijom realizacijom ćemo značajno rasteretiti promet kroz sami centar naselja. Značit će to i da uskoro dolazi kraj prašini na putu koji je posljednjih tjedana privremenom regulacijom prometa izuzetno korišten – rekao je načelnik Alen Jurenac.
 
Ovim projektom središte Čačinaca postat će još veće gradilište, s obzirom da su u tijeku radovi na rekonstrukciji glavnog raskrižja čijom će se semaforizacijom značajno povećati sigurnost svih sudionika u prometu, ali i bitno promijeniti sami izgled centra.
 
(www.icv.hr, Općina Čačinci)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content