UHBDR Suhopolje pobjednik streljačkog turnira povodom Dana općine Suhopolje: Štefan Paun najbolji pojedinac

Ove je godine, nakon godine pauze, na streljani Streljačkog kluba ”Mladost” u suhopoljskoj Osnovnoj školi, u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja domovinskog rata općine Suhopolje i Streljačkog kluba, održan otvoren turnir u streljaštvu. Turnir, koji ujedno predstavlja neslužbeno otvorenje proslave Dana općine Suhopolje, još je jednom privukao velik broj sudionika.

Na današnjem natjecanju sudjelovale su ekipe iz svih krajeva Slavonije, a najdalje su potegnuli Damir i Željko Živković te Miroslav Braj koji su predstavljali UPVBDR Vukovar. Osim njih, natjecali su se članovi UHBDR Suhopolje, HVIDRA Virovitica, HVIDRA Brodsko-posavska, HVIDRA Požeško-slavonske, GO UHDDR-a Požega, DVD Suhopolje, UHPBD 91 Daruvar, UBDDR Golo Brdo, te UHBL PTSP VPŽ Orahovica.

Najuspješniji, odnosno najmirniju ruku, danas su imali Velimir Petrović, Stjepan Krahulec i Josip Hečimović iz UHBDR Suhopolje sa ukupnih 479 krugova, drugo mjesto zauzeli su Zvonimir Zdjelar, Zoran Kovačević i Nedeljko Dunaj iz HVIDRA-e Virovitica, dok su treći završili Štefan Paun, Ivica Franjić i Krešimir Petrović iz HVIDRA-e Brodsko-posavske sa 473 krugova.

Posebno je zanimljivo bilo u pojedinačnom natjecanju gdje su isti broj krugova imali Velimir Petrović i Štefan Paun, ali je član HVIDRA-e Brodsko-posavske osvojio prvo mjesto zbog boljeg rezultata u posljednjoj seriji. Treće mjesto pripalo je Stjepanu Krahulecu.

Zahvalnice svim sudionicima te najboljim ekipama i pojedincima, dodijelio je načelnik općine Suhopolje Siniša Horvat.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content