ZAVRŠILO ROKOVO Cota G4, Vatra i vatromet finale proslave 787. rođendana Virovitice

Završilo je Rokovo 2021., manifestacija kojom je kroz četiri dana Virovitica slavila 787. obljetnicu postojanja. Zabavnim, kulturnim, sportskim programima, nastupima brojnih izvođača, prezentacijom rada udruga i klubova ispričana je priča o Virovitici kao gradu koji je živ, koji se mijenja, a koji i dalje ostaje prepoznatljiv. 

Završna večer bila je rezervirana za rokersku rođendansku proslavu – glavnu pozornicu sinoć (ponedjeljak) prvo su dobro zagrijali dečki iz Daruvara, bend Cota G4, koji su izveli svoje najpoznatije hitove, a zatim je usijanu atmosferu dodatno podigla “domaća” Vatra. 

no images were found

Ivan Dečak i ekipa podsjetili su Virovitičane na neke od svojih starih hitova, prešli bogatim repertoarom poznatih skladbi, kao i nagrađenih pjesama poput Tanga, Nama se nikud ne žuri. Publika je jednako uživala i u najnovijim hitovima poput Vidi kako se smiješ, Sva naša ljeta i drugima.  

no images were found

Budući da je frontmen Ivan Dečak ove godine dobitnik Zahvalnice grada Virovitice za iznimne rezultate u glazbenoj djelatnosti, a nije mogao nazočiti svečanoj sjednici, nagradu u ime Grada sinoć mu je uručio gradonačelnik Ivica Kirin tijekom koncerta. 

MG 7853

Glazbena čestitka završena je u tradicionalnom stilu – vatrometom u ponoć, kojim je ispraćeno još jedno Rokovo. Posljednju večer proslave Dana grada Virovitice kroz fotografije možete pogledati u galeriji. (www.icv.hr, foto: M. Rođak)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content