1. ŽNL Vinakova momčad s Čačinčanima otvara peto kolo, igrači Darka Krsnika nakon “punog plijena” u Gradini dočekuju Slogu iz Zdenaca

Ovog vikenda igra se peto kolo 1. županijske nogometne lige. Očekuje nas ponovno niz uzbudljivih i zanimljivih utakmica.

U subotu, 18. rujna na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju domaće Bratstvo dočekuje Mladost iz Čačinaca. Domaćin je opterećen nizom ozljeda i nije na mjestu koje se očekivalo prije početka natjecanja. Iako desetkovana, Vinakova momčad na svom travnjaku danas razmišlja samo o pobjedi. Gosti iz Čačinaca, koji su poraženi u posljednja dva kola, također će tražit put prema pozitivnom rezultatu.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 19. rujna, a posebnu pažnju privlači susret u Sopju.

Podravac je na svom travnjaku favorit protiv Rezovca, koji u ovoj sezoni još nije osjetio slast pobjede, stoga trener Mile Grdić sigurno sprema neko iznenađenje Mariju Toli. Sopjani, koji se nalaze na drugom mjestu, u ovu utakmicu ulaze na krilima velike pobjede u Zdencima u derbiju iz prošlog kola.

U Crncu se igra susjedski derbi između domaće momčadi i Sloge iz Zdenaca. Domaći će pokušati nastaviti pozitivan niz, dok će gosti pokušati dokazati da je prošlonedjeljni domaći poraz u ogledu s Podravcem bio trenutna slabost.

U Podgorju se između istoimenog domaćina i Gradine igra derbi začelja. Pobjednik ovog susreta uhvatit će priključak s momčadima u sigurnoj zoni ligaške ljestvice.

Vodeći Mikleuš na svom je terenu veliki favorit u susretu s Borovom. Zanimljiv je podatak da gostujući trener Stipe Rebić još nikada nije izgubio u Mikleušu, a može li svoj pozitivan niz ovaj iskusni strateg nastaviti i ove nedjelju, ostaje nam za vidjeti. Domaća momčad, koju vodi Dragan Trupina, jedina je stopostotna nakon četiri odigrana kola.

Voćin nakon četiri kola na zna za izgubljenu utakmicu, pa će trener Ivica Ević sigurno sve pripremiti za novu domaću pobjedu, međutim, gostujuća momčad Dinama iz Četekovca neće se predati bez borbe. Igrači Ivice Dorinke imaju svoju “računicu” za nastavak dobrih rezultata.

Slavonija je u Sladojevcima favorit u utakmici s Mladosti iz Miljevaca. Gostima bi pozitivan rezultat puno značio u borbi za opstanak u ligi. Domaćin je u prošlom kolu remizirao, a trijumfom u sutrašnjoj utakmice može se, u najboljem slučaju, popeti za dva mjesta na ligaškoj ljestvici.

1. ŽNL, 5. kolo – subota, 18. rujna u 16 sati:

Bratstvo Gornje Bazje – Mladost Čačinci

1. ŽNL, 5. kolo – nedjelja, 19. rujna u 16 sati:

Podravac Sopje – Rezovac
Crnac – Sloga Zdenci
Podgorje – Gradina
Mikleuš – Borova
Voćin – Dinamo Četekovac
Slavonija Sladojevci – Mladost Miljevci

Izrezak 1

(www.icv.hr, mš, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content