2. ŽNL ZAPAD Croatia, Bilogora 1947. i Lukač 05 u treće kolo ulaze sa stopostotnim učinkom, derbi začelja u Kladarama

Nakon prva dva kola u 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad na vrhu tablice izdvojio se tercet Croatia iz Grabrovnice, Bilogora 1947. Iz Špišić Bukovice i Lukač 05. U nedjelju, 19. rujna u 16 sati igraju se sve utakmice trećeg kola. Hoće li sva tri kluba i nakon trećeg kola ostati s maksimalnim učinkom?

Croatia gostuje u susjedstvu kod Mladosti u Vukosavljevici. Mladost je u prva dva kola pokazala da se može nositi sa svim suparnicima u ligi, pa će sigurno nastojati doći do prvog ovosezonskog uspjeha na svom travnjaku.

Bilogora 1947. ima najteži zadatak od vodećih klubova. Ugošćuje Dinamo iz Kapele Dvora, koji će se, ako bude u kompletnom sastavu, pokušati izboriti za pozitivan rezultat.

Lukač 05 oba dosadašnja susreta dobio je identičnim rezultatom 2:1. U trećem kolu gostuje u Turnašici, gdje ga dočekuje Podravec iz Dinjevca, koji je prije 14 dana na istom mjestu pregazio Sveti Đurađ. Gostujući trener Miroslav Čor ima problema sa sastavljanjem početne postave, ali širina igračkog kadra mu omogućuje da je i s nekompletnim sastavom favorit, a dobro poznaje domaći sastav, jer ga je trenirao prije dvije godine.

Najneugodnije iznenađenje na početku natjecanja je milanovački Sokol, koji se još nije sastao s bodom. Zato mu je uspjeh na svom travnjaku u utakmici s Dravom iz Terezinog Polja imperativ. Gostujuća momčad je pokazala da će ove sezone postizati respektabilne rezultate te će se u Milanovcu boriti za drugu uzastopnu pobjedu.

Derbi začelja igra se u Kladarama, gdje istoimeni domaćin dočekuje Sveti Đurađ. Obje momčadi se bore za prve bodove u tekućoj sezoni.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content