2. ŽNL ZAPAD U prvom kolu veliki općinski derbi u Kapeli Dvoru, aktualni prvak u Špišić Bukovici dočekuje Dravu

U nedjelju, 5. rujna u 17 sati prvim kolom započinje nova sezona u 2. županijskoj ligi Zapad.

Ove sezone u ligi će igrati deset klubova, jer je zbog nedostatka igrača u posljednji trenutak od natjecanja odustao Napredak iz Rušana. Sve momčadi tijekom ljeta su izmijenile igrački kadar, a tijekom pripremnog razdoblja igrale su u nekompletnim sastavima, tako da će tek prva kola pokazati, koje su od njih favoriti u borbi za naslov prvaka.

Odmah u prvom kolu u Kapeli Dvoru igra se susjedski i općinski derbi između domaćeg Dinama i Lukača 05. Domaća momčad nije bitnija mijenjala igrački kadar, dok su se gosti pojačali s nekoliko zvučnih imena. Dinamo nije odigrao puno pripremnih utakmica, tako da se teško može ocijeniti snaga momčadi Andrejasa Černelija, dok je ekipa Miroslava Čora bila uspješna u nizu utakmica i pripremnih turnira.

Sveti Đurađ, koji se još igrački kompletira, gostuje u Turnašici kod novaka u ligi – Podravca iz Dinjevca. Ove momčadi prošle nedjelje igrale su kup susret u Svetom Đurađu, u kojemu je domaća ekipa pobijedila 2:1.

Milanovački Sokol na svom terenu dočekuje Mladost iz Vukosavljevice. Domaći su “papirnati” favoriti, ali u gostujućem sastavu ima nekoliko iskusnih igrača, koji će znati kazniti svako opuštanje domaćih nogometaša.

Prošlosezonski prvak Bilogora 1947. domaćin je na svom terenu u Špišić Bukovici Dravi iz Terezinog Polja. Domaćini bi trebali imati blagu prednost, a u gostujućim redovima se također nadaju pozitivnom rezultatu.

U Kladarama se igra još jedan općinski derbi između istoimenog domaćina i Croatije iz Grabrovnice. Croatia se ljetos pojačala, dok je teren u Kladarama prošle sezone bio neosvojiv za brojne favorite. Obje momčadi će težiti osvajanju tri boda.

2. ŽNL Zapad, 1. kolo – nedjelja, 5. rujna u 17 sati:

Dinamo Kapela Dvor – Lukač 05 
– N. Kristić, B. Vidović – Volenik, M. Maslać

Podravec Dinjevac – Sveti Đurađ 
– M. Gobac, M. Oklopčić, Ž. Horvatinović

Bilogora 1947. Špišić Bukovica – Drava Terezino Polje 
– M. Presečan, M. Resler, K. Godeč

Kladare – Croatia Grabrovnica 
– N. Marinović, Matija Lješčak, D. Gojmerac

Sokol Milanovac – Mladost Vukosavljevica 
– E. Rengel, N. Kečkiš, A. Strusa

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content