3. HNL SJEVER Papuk bez opterećenja kod lidera u Ždralove: U sastav se vraća vodeći klupski strijelac, a pod upitnikom je nastup Marina Čavića

Šesto prvenstveno kolo 3. HNL Sjever nogometašima Papuka donosi još jedno teško gostovanje, a možda i najteže, kod lidera prvenstva, momčadi Mladosti u Ždralovima.

Nakon pobjede u Križevcima, Orahovčani idu bez opterećenja, odigrati najbolje što se može.

-Ova pobjeda protiv Radnika nas je digla i imamo samopouzdanja za ovaj jak ogled. Kao što uvijek volim reći, idemo se nadigravati, postaviti taj srednji blok i prijetiti iz kontre i polukontre gdje smo najjači. Vraća nam se Miroslav Rukavina, ali je pod upitnikom Marin Čavić koji je zaradio nezgodnu posjekotinu na radnom mjestu. Ono što je najvažnije, dečki vjeruju u sebe, a i ja imam potpuno povjerenje u njih da će dati sve od sebe, a tada smo najopasniji – kaže trener Papuka Martin Majdenić.

Papuk je šesta momčad trećeligaškog Sjevera i da nije bilo “nesretnih” remija kod kuće protiv Rudara i Podravca, momčad Martina Majdenića bila bi u samom vrhu, no i trenutna pozicija uz sve probleme koje prate ovu hrabru momčad od početka sezone je uistinu više nego dobra.

Mladostaši su ovog utorka odigrali vrlo zahtjevnu utakmicu na svom travnjaku u susretu šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa i svladali na kraju s 3:1 favorizirani Inter iz Zaprešića.

Ogled u Ždralovima igra se u subotu, 25. rujna s početkom u 15:30 sati, a sudit će ga Marko Dergez iz Koprivnice. Pomagat će mu Mario Brunec iz Koprivnice i Josip Sokač iz Varaždina, četvrti sudac je Karlo Klobučarić iz Vučetinca, dok je delegat na susretu Nikola Toplek iz Nedelišća.

3. HNL Sjever, 6. kolo – subota, 25. rujna u 15:30 sati

Međimurje – Radnik Križevci
Polet SMnM – Podravac Virje
Varteks – Bjelovar (od 13 sati)
Podravina – Rudar Mursko Središće
Virovitica – Koprivnica
Mladost Ždralovi – Papuk Orahovica

Tablica

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content